Fizzy Pop Crew 14-16 år

Fizzy Pop Crew! En show- och tävlingsgrupp i Linköping under ledning av Ilda Mujkic.

Vi kommer träna en gång i veckan med start i mars (när lärare Ilda är tillbaka från Mello). Inför uppträdanden och tävlingar kommer fler träningar naturligtvis att planeras in efter behov. Målet för första året är att delta på Streetstar i oktober tillsammans med andra dansskolor och föreningar från hela Sverige.

Är du född 2003-2005* och har dansat ett tag? Vill du uppträda mer och vara med på de stora tävlingarna? Sök!!

Lärare är Ilda Mujkic, specialiserad inom Street och Dancehall. Ilda är aktiv dansare, uppträder ofta, dansar i finska Mello och kom 3:a i Streetstar 2018 på avancerad nivå, där de tävlade mot grupper från landets största dansutbildningar!

Du kommer att få träna teknik och att utveckla dina rörelser, jobba på attityd, känsla och uttryck. Du blir en del av ett team som har roligt tillsammans på många olika sätt, både på dansgolvet och bredvid!

Nu kan du söka till Fizzy Pop Crew.

1) Ansök! Skriv lite om dig själv och vad du har dansat och gjort tidigare. Kom ihåg att skriva namn och födelseår. Maila till info@esda.se.

Träning på Tisdagar
Tid: 18-19
Plats: Tannefors Center
Start: 12 mars
Terminsavgift 1200kr (15 träningstillfällen, uppehåll på skollov & röda dagar) Obs! VT19 blir lite kortare (pga Mello), 10 gånger = 800kr.

Välkommen att söka!!!

* Åldersgrupperingen beror på tävlingsregler/uppdelning i Streetstar.